322013

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla
Perus viikonloppu, vähän sairastellen, syöden, löllöillen ja telkkaria katsoen se sit meni. Mut sen verran sain aikaseks tänään et raahauduin Katan kanssa salille! Harmi vaan ku ei kamera tullu sinnec asti mukaan, ois ollu kiva ottaa kuvia siellä hehe.. Mut saatiin Katan kaa idea et ruetaan pistää ittemme kesäkuntoon, urheillaan kunnolla ja käyään salilla ja luistelemassa, ja kunhan lumet sulaa niin pääsis lenkkeilemäänkin! Mut oli tosi kiva kyllä käyä siellä salilla, kaks tuntiahan siellä sit vierähti! :D
3.2 0053.2 0043.2 002
Mut mulla sattuu oleen tällanen pikkunen ongelma. Ku  musta on alkanu tuntua tän blogin suhteen että ku en oo ikinä tyytyväinen tähän, ja sitku katon muitten blogeja ni ne on paljo hienompia ym ym.. Ja sit ku katon taas tätä omaani, ni tulee sellane ärsyttävä olo et tää on iha hirvee.. Et pitäskö mun tyyliin poistaa koko paska vai jatkanko mä tän kirjottamista? Ku siis mä tykkään kyllä postata tänne ja näin, mut mua ärsyttää sit oma saamattomuus ku postaan niin harvoin. Ja siis unelmana on aina ollu sellane ihana muotiblogi, mut en omista sellasia vaatteita joita täällä voisin esitellä silleen ''muotivaatteina''. Auttakaa mua, ku en haluu tästä blogista mitää tylsää 15 veen blaablaaaaa blogia, ku niitä on nii miljoonia! :( Ku haluisin et mulla ois joku juttu tässä blogissa, äärgh auttakkee!
♥milla

23 kommenttia:

  1. Tää sun blogi on ihana just näin! Plussaa olis muutamat asukokonaisuus kuvat silloin tällöin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti! Ja juu vois miettiä niitä asukuvia.. :P

      Poista
  2. Ihanan selkeitä kuvia ja muutenkin tosi ihana tää ulkoasu! :)

    http://littlebitsmile.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. oot nätti :) ja toi koru on tosi kiva!

    http://meandmylittlethings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Toraseni,

    tiedäthän, lähden huomenna valloittamaan huonomaineista-kevaritapaturma-kaupunkia, joten en tule näkemään sinua piitkiin aikoihin! Olen siitä erisuruinen, ja olen miettinyt kokonaan jättäytymistä koko reissusta. Olen umpikujassa myös tämän sinun viiltämäsi haavan takia, mutta ehkäpä sen avulla voin muistella sinua. Mutta tämä pelkkä lähteminen saa jo-valmiiksi-huonokuntoiset hiukseni katkeilemaan.

    Lähden erittäin surumielisenä, sillä keskiviikkona meidän toratilanteemme jäi niin rohtuneexi, että olenko jättänyt sydämmesi aivan sinun haltuusi????+????+++++? Odotan vaikkapa korttia, sillä puhelimessakin sinä nouset aivan raivoon ja ajat I-Dn jyrkänteen reunalle, joka ei tietenkään sarvikuonoja kestä???!?!?!?!?!??!

    Siis, postikorttia odotellen,

    I-D
    Heliumvattikattineurusmatinkuja 2949690933986738 ABC ÖÄ
    8827468 TORALA, HONOLULU, HAWAII

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä I-D,


      aikomukseni oli lähettää sinulle oikein mukava, hymyä nostattava kirje sinne Hawaiin perukoille, mutta en vain yksinkertaisesti löytänyt hyvää, arvokasta ja ainoaa kynääni! Joka ikisestä kaupasta juuri sellaiset kynät olivat päässeet loppumaan, joten kirjoittamisesta ei tullut mitään. Tai siis, se ei päässyt edes alkuun.
      Joten, toivon nyt vilpittömästi ettet kanna kaunaa minun kynättömyydelleni, ja toivon että löydän kynäni mahd. piakkoin.
      Toivon myös, että voimme saada tämän meidän toratilanteemme korjattua, katsotaan sitten maanantaina, että millä aaltopituudella menemme. :)

      Torasesi, Tora.

      Poista
  5. Kehitä pikkuhiljaa sitä omaa juttuasi, kyllä se ajanmyötä sieltä tulee! :) Oot muuten ihan älyttömän kaunis

    VastaaPoista
  6. Ootpas nätti(: Kiva blogi ja banneri(: Liityin lukiaks !

    VastaaPoista
  7. ihana blogi ja oot tosi kaunis! :D

    VastaaPoista
  8. Nam tuo eka kuva:p Oot tosi kaunis ja ihanat hiukset<3!

    http://saijis.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. ihana koru(:

    http://beyourself-venlaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. ihana blogi liityin lukijaks ! :) ja sun hiusten väri on sairaan kiva :D

    http://you-made-me-crazy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Sulla on nätti blogi ja olet nätti tyttö. :---) oot kaunis

    http://esssis.blogspot.fi/

    VastaaPoista