HAMPPARI-ILTA

Hui viimeistä lomapäivää tai no iltaa vietellään, ja sen kruunasikin itsetehdyt hampurilaiset! Tällä hetkellä mun maha on niin täynnä et just ja just jaksan kirjoittaa tätä postausta.. Elikkä lievästi sanottuna oli ihan älyttömän hyvää. En ymmärrä miks me ei olla aiemmin tehty hamppareita vaikka kesällä, oon jääny paljosta paitsi!:-D Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan..

hamppari1
hamppari2

Ei tehtykään ihan perinteisiä jauhelihapihvihamppareita, vaan laitettiinkin väliin kanaa, mikä oli kevyempää ja ehkä parempaakin kuin normihampparit, mutta muuten sisältö oli aika perus. Pakko kokeilla joskus kyllä uudestaan! 
Okei nyt tuli pikku kriisinpoikanen koulujuttujen kanssa, tälle illalle olis vielä aika paljon hommaa, koska, no, luonnollisesti jätän kaiken viimetippaan.. joten nyt alkaa kiireinen koulujuttujen teko ääk! Mut hei, ootteko te tehnyt joskus itse hamppareita?
 

12 kommenttia:

  1. Näyttääpäs hyvältä! Kerran olen joskus tehnyt ja kyllä itsetehdyt maistuu paremmalta kuin mäkistä tai hesestä :)

    VastaaPoista
  2. Itse tehdyt hamparit on just parhaita! Ja näyttää kyllä todella hyvältä, pakko kokeilla itselläkin kanan kanssa, kun oon tottunu tekee ite jauhelihapihvit sinne väliin. :)

    VastaaPoista
  3. Itse tehtyinä nuo on kyllä herkkuja! Kun paistaa sämpylät oikein rapeiksi, väliin omatekoinen jauhelihapihvi ja vielä kaikki loput sisälmykset.. Taitaa mennä mun ruokalistalle, ties koska viimeksi on tällaisia tehty.

    VastaaPoista
  4. Itsetehdyt hampparit❤ tosi kiva ja raikas tää uus ulkoasu! (:

    VastaaPoista
  5. oi näyttää niin hyvältä, itsetehdyt hampurilaiset on kyllä ihan parhaita :)

    ♥: ausku.blogspot.fi

    VastaaPoista