VASTAUKSET

Noniin! Viikko ja vähän päälle on kulunut ku päästin teidät kyselemään multa ihan mitä mieleen juolahtaa, ja kysymyksiä tuli oikeestaan ihan sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Ja nyt te sit saatte vastaukset teidän mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin. Kysymyksiä en jaksanut laittaa mitenkään järjestykseen aihepiireittäin.

kysymyspostaukseenLuetko paljon? Jos luet, mikä on lempikirjasi? Joskus muutama vuosi sitten luin enemmän, mutta nykyään se on vähän vähentynyt, ja luen yleensä vaan jos koulussa on pakko lukea joku:-D Yks mun lempikirja on Agatha Christien kirja, jonka nimee nyt en saa päähäni... Mitä normaali päiväsi pitää sisällään? Jos nyt arkipäivästä puhutaan, niin heräilen siinä puoli seiskan aikoihin, syön aamupalan, laittaudun, käyn koulussa, ja päivästä riippuen harrastuksessa, loppuilta menee läksyjä tehden, telkkaria katsoen tai jotenkin muuten. Käyn myös melkeimpä aina koulun jälkeen kaupungilla ennen bussiin menoa. Mikä on lempiherkkusi? Varmaankin suklaa, mutta rakastan myös jäätelöä tositosi paljon! Jos olisit eläin, mikä olisit? Varmaankin joku eksoottinen lintu. Mitä kieliä osaat, ja mitä kieliä haluaisit osata? Suomen kielen lisäksi osaan englantia, ruotsia ja venäjää. Haluaisin osata ehkä viron tai espanjan kieltä. Onko sulla tyyli-ikonia? Kuka? Ei oikeestaan ole. Fanitatko jotain? Ketä? En nyt tiedä fanitanko, mutta ainakin ihailen Lana Del Reytä. Mihin maahan haluaisit matkustaa?  Tällä hetkellä Brasiliaan. Haluaisitko mieluummin kyvyn muuttua näkymättömäksi vai kyvyn lentää? Ehdottomasti kyvyn lentää! Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua? Toivottavasti opiskelemassa jossain, ja yhä pitämässä blogia. Kun olit 5v, mikä oli haaveammattisi? Hmm, en muista mikä just 5 vuotiaana halusin olla, mutta myöhemmällä iällä hammaslääkärin ammatti kiinnosti! Lempi lastenohjelmasi? Muumit. Rasittavinta bloggauksessa? Varmaankin tietyn postaustahdin ylläpitäminen. Kolme sun suosikkiblogia? Kristine Ullebø, Saijis ja Eirín Kristiansen. Suklaa vai sipsit? Suklaa. 3 tärkeintä tavaraa joita ilman et tuu toimeen? Puhelin, tärkeimmät korut, ja tietokone.
kysymyspostaukseen2Uskotko jumalaan? En osaa oikeen sanoo, joskus joo ja joskus en. Onko sulla jotain hämärii muistikuvia kun olit pieni, n. 2-3 vuotias? Mistä ? Nyt on aika vaikee, joitain muistikuvia on siitä, kun olin perhepäivähoidossa. Onko sulla millaisia epärealistisia unelmia? No että voisin lentää niinku lintu.. Pienenä jaksoin aina yrittää mut ei onnistunu :-D En keksi oikeestaan muita. Millainen perhe sulla on? Mulla on äiti, isä, ja kaksi isosiskoa sekä koira. Jos ei muuta, niin meidän perheestä ei ainakaan huumoria puutu! Pepsi vai coca-cola? Kokis. Miks sä alunperin aloitit bloggauksen? Monikaan ei sitä tiedä, nimittäin mun blogin tarkoitus oli olla korublogi, koska tein silloin itse koruja ja halusin laittaa niistä tänne kuvia, mutta sit tää alkoikin muuttua enemmänkin lifestyleblogiksi. Jos sä voisit korjata maailmassa yhen asian, mikä se olis? Varmaankin epätasa-arvon, tai sitte sodat veks. Kissat vai koirat? Tää on tosi vaikee koska tykkään hirveesti molemmista, mutta kyllä mä enemmän koiraihminen oon! Millä kolmella sanalla kuvailisit tyyliäsi? Tätä pitää oikeesti miettii.. basic, rauhallinen ja jokseenkin massa. Mitkä ovat lempivaatekauppasi? Bik Bok, Gina ja H&M. Mistä vaatekappaleesta haaveilet tällä hetkellä? Valkoisesta toppatakista. Missä maissa olet matkustellut? Ranskassa, Portugalissa, Norjassa, Englannissa ja Venäjällä. Salmiakki vs. hedelmäkarkit? Hedelmäkarkit. Kolme verkkosivustoa, joita käytät eniten? Facebook, kaikki blogit, ja Wilma. Lempieläin? Magnusti! Haluaisitko asua jossain muussa maassa, jos niin miksi, jos et niin mikset? No olishan se kivaa asua vaikkapaa Lontoossa, koska rakastuin siihen paikkaan silloinkun kävin siellä Onko lemmikkejä? Koira. Suurin haaveesi? Mulla on aika monta, mutta yksi niistä on Lanan keikka. Lempivuodenaikasi? Kesä! Paras elokuva jonka oot kattonut? Entä huonoin? Paras on ehkä Suljettu saari, hunointa en osaa sanoo.
aatsiwengaa Musiikkimakusi? Se on aika vaihteleva, kuuntelen musiikkia ihan laidasta laitaan.. mutta mitä tässä nopeesti vilkasin mun Spotify listaa, niin löytyy Sam Smith, Lana del rey, Milky chance, Teflon Brothers, Crystal Castles, Eminem ja lista jatkuu.. Suunnitelmia tälle vuodelle? Eipä ole kovin kummoisia, haaveilen vain pikku matkasta..mut ootan vaan hirveen innolla kesää! Kumpi mieluummin: Sormet hampaina vai hampaat sormina? Hahah no sanotaanko vaikka että sormet hampaina:-D Mitä toivot vuodelta 2015? Ää en mä osaa sanoo, varmaan nää perus että pysyn terveenä ym. Ainii no toivoisin että saisin kesäksi töitä! Mikä on sun luonnollinen hiustenväri? Vähän tummempi mitä nyt. Yksi asia mitä muuttaisit itsessäsi bloggaajana? No haluaisin osata ottaa vielä vähän parempia kuvia, ja postata useammin. Vaatemerkki, jota inhosit ennen mutta nykyään tykkäät? Ei oikeestaan oo sellasta. Milloin viimeksi olet matkustanut jonnekkin? Ja minne? Jos isommasta matkasta nyt puhutaan, niin viime kesänä Lontooseen. Mitä harrastat? Tennistä, ja käyn salilla. Mikä on sun lempparipaikka kotona? Miksi juuri se? Varmaan mun sänky koska se on niin mukava. Mistä yleensä ostat vaatteesi? H&M:ltä, ja Ginasta, milloin mistäkin. Kumpi on kivampaa leipominen vai ruuanlaitto? Itse tykkään enemmän leipomisesta! :-)
Toivottavasti saitte nyt kaikkiin kysymyksiinne vastaukset, mutta jos joku vielä jäi mietityttämään, saa tietty vielä kysäistä. Mutta nyt toivottelen teille vaan mukavat sunnuntai-illan jatkot, adios!

8 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja hyvin olit toteuttanut tän! (:

    VastaaPoista
  2. Siis ihan hirveen kivoja kuvia vaikka onkin sisältä otettuja! Ite kammoksun tosi paljon sisäkuvien ottamista, mutta nää on onnistunjt tosi hyvin! muutenkin sun blogis vaikuttaa ihan himo ihanalta! <3

    http://piecesofmylife-sara.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi kiitos hirveesti :') ja oikeestaan mun mielestä ulkona tulee kivemmat kuvat, mutta kyllä se sisälläkin onnistuu!

      Poista
  3. ihana postaus! oli kyllä tosi mukava taas lukea:) ja oot ihan hullun kaunis<3

    http://yestoelisabeth.blogspot.fi/

    VastaaPoista