3

5.8. 4 plöää 2xxx Toppi/New yorker-Hame/Vila-Korut/Primark
Heeeii! Tänään käytiin vähän kauempana kotinurkilta ottamassa kuvia, ja löytyikin aivan tosi kiva kuvauspaikka -teknologiapuistosta! Siellä nimittäin on paljon tylsiä betoni- ja peltirakennuksia, jotka on yllättäen upeita kuvauspaikkoja. 
Olinkin unohtanut käyttää mun mustaa Vilasta aikoinaan (vuosi sitten) ostettua maxihametta, joten tänään vetäisin sen piiitkästä aikaa päälle, mustan koristeellisen topin kanssa. Tuo toppi on kyllä älyttömän kiva, koska sen kanssa ei paljon koruja tarvita -etenkään kaulakorua koska topissa on siis jo koristeita valmiiksi!
Nyt alkaa pää lyödä tyhjää, varmaan tän hirveen helteen takia että ajatuskaan ei juokse enää, joten sen takia on hyvä lopettaa tähän, mukavaa tiistai-iltaa ihmiset! :-)

10 kommenttia:

  1. Todella kauniita kuvia sinusta!:)

    VastaaPoista
  2. Tykkään sun blogin ulkoasusta ja banneri on ihana! Kauniskin oot! :)

    VastaaPoista
  3. Hyviä kuvia, ja hieno banneri :--)

    VastaaPoista
  4. Onpa kiva tuo kuvauspaikka! Itsekin haluaisin jokaiseen asuun tunnelman mukaisen taustan. Tuppaa olemaan vähän vaikeaa, hah. Toi mekko on kyllä kanssa tosi nätti :)

    Live to Love

    VastaaPoista
  5. Tykästysin sun blogin pirteyteen vai miten se pitäis sanoa. Blogin ulkoasu on yksinkertaiduudessaan kaunis samoin banneri. Kirjotatkin hyvin, joten sait uuden lukijan !(: Ps. Nää kuvat on ihania.


    http://www.nuarenlikanelama.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Ihana mekko ja tykkään kuvista! :-)

    http://jasmineveliina.blogspot.fi/

    VastaaPoista