WEEKEND

 Mä vietin pitkästä aikaa huippukivan viikonlopun Savonlinnassa hakemassa siskon muuttokuorman. Lauantaipäivä meni oikeestaan ajellessa, ja Matkuksessa pyörähtämisessä. Illemmalla käytiin vähän kävelemässä satamassa ja vanhassa kaupungissa. Ja ai että! Siis mä taisin rakastua siihen kaupunkiin. Onhan se tietty ehkä vähän  pikkupaikka, mut silti! Ihan täydellinen kesäkaupunki, ilma oli kohdillaan, paljon ihmisiä ja joka puolella oli jotenki tosi eloisaa!:-D Mutta yhtä lokkia en muistele lämmöllä... 
Nyt sitten tänään iltapäivällä käytiin katsastamassa Olavinlinna, ja siis sehän oli myös tosi siisti paikka! Tykkään Savonlinnasta myös siksi et kaikki on siellä niin lähellä, ja kävelymatkan päässä on aivan ihania kuvaus-, ja hengailupaikkoja. Oh pakko päästä joskus uudestaan!
 milpu samppalinnas muokattu milpu
Vähän jo esimakua mun ostoksista, joita löysin Matkuksesta. Huomenna tulee tarkempaa postausta vaatteista! Oon niiin in love. Mutta tosiaan niistä lisää huomenna, nyt kuittaan, ja painun pikkasen nopeeta nukkumaan, öitä!

4 kommenttia:

  1. ihana asu ja oot tosi kaunis! :) kiva blogin ulkoasu sulla! voisin jäädä seurailemaan ja sitten kattoo liitynkö lukijaksi :)

    <3:http://whenugetthewings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. mistä noi sun sortsit on? :-)

    VastaaPoista