INKKARI

inkkari1 inkkari3 inkkari4 inkkari2
Toppi/Seppälä-Neuletakki/H&M-Housut/Gina Tricot-Aurinkolasit/H&M
Helou! Täältä löytyy yksi innokas kesän odottaja, sillä tajusin äsken että kesälomaan onkin aikaa enää hassu viikko! Jäljellä on enää pikku rutistus koulussa, ja sen jälkeen voikin ottaa rennommin. Eikä siitä ole enää kovin pitkä aika, kun lähdenkin Italiaan! Sitä reissua on odotettu nyt puolisen vuotta, ja kohta se lähtöpäivä jo koittaa! (ja ette arvaa miten paljon jännittää lentää yksin..) 
Viime viikonlopun Oulunreissulta ostin jotain mitä oon halunnu niin pitkään, nimittäin flash tatuointeja! En tiedä onko niille jotain suomenkielistä sanaa, mut jos on ni sanokaa ihmeessä!! Löysin Glitteristä pikku tatskapaketin, missä oli mukava määrä kyseisiä ''tatuointeja'' ja niitä on jo tehnyt mieli kokeilla, vaikka ne hienoimmat aionkin säästää kesälle hehe.. Ja siis tykkään niistä tositosi paljon, ja voin vaan kuvitella miten kivoilta ne näyttää sitten kun on paljon koruja käsissä *ja tähän kohtaan jätti sydänsilmäemoji*. Mitä te aattelette näistä ''tatuoinneista'', ehdoton nounou vai näytättekö vihreetä valoo?


2 kommenttia:

  1. Moikka! Sellaisella asialla olen liikkeellä, että koitan saada kasaan jonkinlaista blogiyhteistyö(whatsapp)ryhmää alle 50 lukijan valokuvaus- ja lifestyleblogeille. Tarkoitus olisi toteuttaa yhdessä jonkinlaisia teemapostauksia, kerron lisää jos haluat mukaan. Ota yhteyttä aino-e-k@hotmail.com niin vaihdetaan puhelinnumeroita jos sua kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
  2. Mulla olis mun blogissa sulle haaste! :)

    http://ainoek.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

    VastaaPoista