LUOVUTAN

Heii!
Lauantaina tosiaan käytiin Matkuksessa, ja lähdin odottavin mielin, josko löytäisin sen neuletakin. Sovitin oikeesti varmaan satoja okei kymmeniä neuletakkeja, ja mikä oli tulos -lähdin Matkuksesta ilman neuletakkia. Kun ei niin ei. Päätinkin sitten luovuttaa sen asian suhteen, ja se neuletakki tulee kohdalle jos tulee. Sen suuremmin en sitä enää etsi. Piste. 
Mutta! En mä ihan itku silmässäkään sieltä lähtenyt, nimittäin sainkin hankittua pari oiiikein kivaa juttua, joihin oon tosi tyytyväinen!

22.9.
 Ruutupaita-Newyorker,Toppi-BikBok
Tadaa! Korispaita ja sen kaveri ruutupaita. Oikeestaan ruutupaidan osto tuli vähän yllättäen, koska mulla ei ollut mitään takkia tai mitään tolle korispaidalle kamuksi.. Mutta nyt on! Tykkään tosi paljon molemmista, ja luulenpa että mun päällä näkee nyt melko usein noita vaatekappaleita.

22.9. !!! 22.9. !Onko kukaan kuullut sellaisesta kun Blogfame? Nimittäin tänään sieltä oli tullut sähköpostia, ja kyseltiin olisinko kiinostunut työskentelemään heidän kanssaan. Blogfame on siis palvelu, joka auttaa bloggaajia tienaamaan rahaa, ja saamaan lisää lukijoita blogiinsa. Yhteistyötä voi tehdä mm. Zalandon, Nelly.comin, Asoksen, The Body Shopin ja monien muiden nettikauppojen kanssa, ja rahaa ansaitaan tuote-esittelyjen avulla. Ja heti tässä vaiheessa sanon teille, jos joku jo hätääntyi, että en aio tehdä blogistani mainossivua, vaan haluan pitää tämän mahdollisimman ''omana''. Bannerin yläpuolelle ei tule jättimainosta, ja postauksia, joissa on jonkunnäköinen yhteistyöhomma takana, tulee vain sillointällöin. Aina kun teen yhteistyöllä toteutetun postauksen, kirjoitan alkuun postaus sisältää mainoslinkkejä -tekstin, ettei teille tule huijattu olo, ja jos sellaiset postaukset ei kiinnosta, sen voi skipata yli. Tämähän ei kuulosta kovin pahalta, eihän? Mutta sana on vapaa, kertokaa mitä mieltä ootte tästä.
PS. Ja jos siellä ruudun toisella puolella on aktiivisesti blogia pitäviä ihmisiä, käykää itsekkin tutustumassa sivustoon tästä!

3 kommenttia:

  1. Onpa kiva asu! Harvoin löydän blogeista asuja, mitä voisin itse pitää mutta tää on just sellanen! Ja sopii kyllä sullekin tosi hyvin! Tuohon Blogfame hommaan sanon, että kannattaa kattoa erittäin tarkkaan sopparit ja muut ja tutustua toimintaan hyvin! Oot varmaan näin tehnyki mutta täällä vanha täti muistuttelee vielä:D

    Tykkään sun blogin ulkoasusta, se on jollain tapaa tosi raikas.:)

    VastaaPoista