LONDON PART 1

Ei vitsi, päälle viikko sitten jännitin Lontoon reissua aivan älyttömästi, ja nyt se on jo ohi. Reissu kesti siis sen viikon verran, mennessä oltiin lentokenttähotellissa yötä Suomessa, sitten neljä päivää Lontoossa, ja tullessa taas lentokenttähotelliin, ja junalla kotiin. Tää reissuhan oli vaan pintaraapaisu Lontoosta, mutta toivottavasti joskus pääsisi uudestaan vähän pidemmäksi aikaa... Mutta kaikenkaikkiaan upea reissu!
LONTOO! muokattu12 LONTOO! muokattu8 LONTOO! muokattu3Tosiaan ihmisiä Lontoossa oli paljon. Yhtä paljon kuin Suomessa yhteensä. Ja hirmuisten ihmismassojen takia liikenne oli tosi ruuhkainen. Juuri Lontoossa olomme aikana siellä sattuikin olemaan jonkinnäköinen suuri pyöräilytapahtuma, ja sen takia teitä oli suljettu. Ensimmäisessä kuvassa oleva Big ben oli älyttömän hienon näköinen! Tai oikeestaan tuo rakennushan ei ole big ben, vaan pelkästään kello. :-)
LONTOO! muokattu4 LONTOO! muokattu5 LONTOO! muokattu9Tietty tuli nähtyä myös ne ''kliseiset'' kaksikerroksiset bussit ja puhelinkopit. Ja yhdessä paikassa oli myös tuollaisia hevosia, en oo ihan varma että minkä takia niitä seisoskeli tuolla mutta niiden kanssa sai ottaa kuvia jos halusi. :-D
LONTOO! muokattu23LONTOO! muokattu22LONTOO! muokattu20Sitten käytiin myös China Townissa, joka on kiinalainen kaupunginosa Lontoossa, ja siellä on erilaisia kiinalaisia ravintoloita ja pikku putiikkeja. Mut se paljastuikin aika pieneksi, nimittäin se olikin vain pari korttelia pitkä. Mutta silti tosi kivannäköinen paikka! Kaduilla myös jaeltiin tuollaisia cannabis -energiajuomia. Nimi kuulosti alkuun aika erikoiselta haha, mutta aika tavallista energiajuomaa se kuitenkin oli :-D

Päätin tosiaan tehdä tän Lontoohomman kahdessa osassa, ja huomenna annan teille luettavaksi ja katseltavaksi kakkososan, joten olkaas kuulolla! Huomenna mulla tosiaan alkaakin kesötyöt iik jännittää... Mutta, kunhan ensimmäisestä työpäivästä selvitään niin sitten alkaakin Lontoon ostosten kuvailu, ja pyrin mahdollisimman nopeasti julkaisemaan ne tänne. Nyt pitää mennä aikaisin nukkumaan että jaksaa herätä ajoissa, öitä tyypit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti