MEIKKIJUTTUJA

Nyt tuleekin vähän erilaisempi postaus, nimittäin en olekaan ennen tainnut puhua mitään meikeistä, vai oonko? Anyway, mennään asiaan. 
Viimeaikoina, tai no aikoja sitten on näkynyt blogeissa ja muuallakin näitä Maybellinen huulirasvoja - Baby lipsejä. Mua onkin kiinostanut, että no minkälaisia ne oikein on, ja kun ne on niin söpön näköisiä, niin haluaisin itsellenikin niitä! Mutta Suomessa kun niitä ei ole ollut kaupoissa, niin on jäänyt ostamatta. 
Mutta, haha, mun kesätyöstä olikin hyötyä viimeviikolla, kun sain laittaa hyllyihin ihka ensimmäiset Baby lipsit! Purin pahvilaatikkoa ihan innoissani, jesjesjes, vihdoin ostan töiden jälkeen itsellenikin pari. Ja taisi kelvata muillekin, seuraavana päivänä ei muuten kovin montaa huulirasvaa ollut jäljellä... Itselleni ostin Pink punch-, ja Hydrate -nimiset huulirasvat, ja tykkään hirmupaljon, kun Pink punchista jää vähän väriä huuliin, ja huulet tuntuu keveiltä ja luonnollisilta! Mun on kyllä ehkä pakko saada vielä pari Baby lipsiä, ne on niin söpöjä!
Huulista päästäänkin ihoon. Tiedättekö sen epätoivon tunteen, kun meikkivoidetuubista pitää ravistella vihoviimeiset meikkivoiteen tipat, että saa meikattua kasvot loppuun? Täällä nousee käsi. Tänään päätin luovuttaa, ja marssia Sokokselle, ja ostaa jonkun meikkivoiteen, jota en oo ikinä kokeillut. Nimittäin haluaisin löytää sen täydellisen meikkivoiteen, kun sitä ei ole vielä vastaan tullut. Pyysin sitten vähän apua oikean sävyn löytämisessä, ja nappasin mukaan oikein hyvän meikkivoiteen, ja tähänmennessä osoittautunut tosi hyväksi valinnaksi! 
baby lips ja meikkivoideMeikkivoide lupailee hyvän levittyvyyden, samettisen mattapinnan, ja peittävyyden.Yes, yes, yes. Allekirjoitan. Mun iho näyttää kyllä tosi mattapintaiselta, ja tasaiselta, ja oon kaikista eniten iloinen siitä, että se on just oikean sävyinen. Liian vaalea ja liian tumma meikkivoide on koettu aikoja sitten, joten ihanaa et ei jäänyt minkäännäköistä rajaa kasvojen ympärille tai kaulalle! Meikkivoiteen pitäisi olla myös pitkäkestoinen, että iho pysyy kivannäköisenä koko päivän.
babylips ja meikkivoide2Oletteko te jo haalineet Baby lipsejä itsellenne?

5 kommenttia:

  1. Olen kans itse ostanu Baby Lipsin Saksasta joskus kesäkuussa. Mut joo, parannus ehdotuksia. Noi helyt noissa kuvissa kannattais ehkä jättää pois, vai ostitko nekin? Musta toi karva kangas mikä lie, on hyvätausta sun ostamille tavaroille. Sun banneri on tosi hieno. Jos olisin sinä, nostaisin ton "Liity tähän sivustoon" tohon sun kuvan alapuolelle. Noi kuusi kuvaa tossa vieressä on kans jotenkin ylimääräisiä.
    Sun kannattaa myös laittaa sun blogin nimi noihin kuviin, kuka tahansa voi kopioida ne ja väittää omikseen omassa blogissaan. Sun kannattais myös laittaa joku hento vaalea taustakuva. Se tekis sivusta erottuvan. Sun kannattaa erottuu joukosta, niin saat helpommin lukioita koska jäät mieleen.
    Toivottavasti oli apua! :)

    VastaaPoista
  2. Kivan selkee, yksinkertainen mutta silti mulle mieleinen ulkoasu blogillas, tykkään paljon! :-) Kivoja postauksia myös mitä nyt alaspäin selailin!

    VastaaPoista
  3. Baby lips villitys - en käsitä :D Töissä oon ihmetellyt kun nuoret niitä ostaa ja sit menin itekkin ostaa vaikke en ees tiedä mitään niistä.. Mut ihan hyviä on joo!

    VastaaPoista