LONDON PART 2

Nooniin kakkososaa kehiin! Mulla ei ollutkaan kovin paljon onnistuneita kuvia loppujenlopuksi, mutta näillä mennään!
LONTOO! muokattu18 LONTOO! muokattu25 LONTOO! muokattu19Aika monessa paikassa kaduilla oli tollasia ravintola/baareja, ja ne näytti niin ihanilta ulkoapäin, kun oli paljon kukkia ja kultaisella kirjoitettu sen paikan nimi, mun mielestä älyttömän ihanan näköinen! En sitten tiedä että miten se kuvasta välittyy..
Ja sitten, nutellajäätelöä! En nimittäin ikinä ollut maistanut sitä, mutta kun niin kiltti jäätelönmyyjä tuli tarjoamaan maistiaista, niin pakkohan mun oli maistella. Luulin et se olis ollut jotenki ällömakeaa, mutta oli yllätävän hyvää♥ 
Viimeisessä kuvassa on luultavasti kaikkien tietämä London Eye. Ja siis sehän on aiivan älyttömän iso, yhteen tuollaiseen ''koppiin'' mahtuu muistaakseni 24 ihmistä! Mutta me ei kuitenkaan käyty siinä, koska jono oli niin pitkä, ja en olis ehkä uskaltautunut edes sinne hehe.. Mut meille riittikin nähdä se ulkopuolelta, ja mahtavahan se oli!:-)

LONTOO! muokattu21 LONTOO! muokattu16 LONTOO! muokattu17 Ja tietysti me käytiin myös Victoria's secrerin kaupassa, ja ooh siellä meinaa kyllä tulla ihan hulluksi! En siis ollut koskaan aiemmin käynyt siellä, vaan pelkästään haaveillut pääseväni sinne.. :-D Unelmajutut sieltä lähti mukaan, niistä lisää luultavasti huomenna! Käytiin myös hakemassa Caramel frappucinot Starbucksista, ja oo se oli niin hyvää, nyt sitten sielläkin on tullut käytyä. Onneks Suomestakin löytyy Starbucks niin voi joskus juoda sitä uudestaan eikä vaan ulkomailla käydessä!:-)

LONTOO! muokattu15 LONTOO! muokattu14 LONTOO! muokattu2Lontoossa myös näkyi sellaisia vanhoja autoja, jotka oli jäätelöautoina toimivia, ja myös toi pinkki bussi, joka möi frozen yogurtia, oli älyttömän söpö! Vähän kyllä kaduttaa kun ei tullut ostettua tuosta mitään.. Mutta ainakin sain syötyä jäätelöä ihan mukavat määrät!:-) 
Pakko kyllä myöntää, että mulla jäi aikamoinen ikävä Lontoota. Kun meidän hotelli oli ihan keskustassa, ja kaikki oli lähellä niin alkoi jo ne kulmat tulla melko tutuiksi. Mut sitten pitikin jo palata Suomeen. Äh hitto kun haluisin jo takaisin  tuonne, ihana paikka♥

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia Lontoosta!:) Ei vitsi kun haluaisin kanssa:D

    VastaaPoista
  2. Ompas ihania kuvia! Ja tuo frozen yogurt -bussi tai mikä lienekään on aivan mahdottoman suloinen :'3

    VastaaPoista
  3. Lontoo on kas yks semmonen paikka missä vois vielä elämänsä aikana käydä :--)

    http://katvonyvon.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ihana lukee näitä sun Lontoo postauksia kun lähden itse syyskuussa vuodeksi Lontooseen au pairiksi :)!

    http://mytimetoshinee.blogspot.fi/

    VastaaPoista