LONTOON OSTOKSET

Huhhuh! En osannutkaan arvata että työnteko on näin rankkaa, haha. Maanantaina mä siis aloitin kesätyöt citymarketissa, ja työ onkin ollut yllättävän rankkaa niin henkisesti kuin fyysisestikin, ja sen takia Lontoon ostosten julkaisemiselle ei vaan ole jäänyt aikaa. Mutta nyt, kun jäikin illasta mukavasti aikaa, pistetään ostokset nyt vihdoin näytille kaikille!:-D
lontoon ostoksetVarmaan mun lemppariostokset koko reissulta. Eli Victoria's secretin tuoksuja (ja yksi vartalorasva). Oon niin ikionnellinen, että vihdoin sain nuo omaksi! Oon niin rakatunut noihin tuoksuihin että suihkuttelen niitä vähän väliä..

lontoon ostokset4Valkoinen T-paita River Islandista ja harmaa huppari Primarkista
  lontoon ostokset1Aiivan täydelliset lököhousut, jotka on lahkeista tiukemmat ja reisien kohdalta löysät♥ Nämä löytyi Bershkasta

lontoon ostokset3Leopardiballerinat Primarkista. Tämän hetken lempikengät♥

lontoon ostokset2Farkut Dorothy Perkinsistä. Näiden farkkujen malli on aivan ihana, koska lahkeet ovat normaalia lyhemmät ja näyttää tosi kivoilta!
  lontoon ostokset5Käsikorut Primarkista, kello Urban Outfittersistä. Tykkään näistä kaikista aivan älyttöm'sti, varsinkin tuosta käsikorusta, jossa on tuollainen timanttilukko, ah täydellinen♥ Ja kellokin oli niin mukavassa tarjouksessa, niin se oli pakko saada! 
Näiden ostosten lisäksi ostin myös sukkia, meikkisiveltimen, tekoripsiä ja sateenvarjon, mutta mä nyt ajattelin että ne ei oo niin tärkeitä kuvattavia.. :-D Mutta mitä tykkäätte ostoksista, mikä on teidän lemppari?

10 kommenttia:

  1. Munkin pitäisi opetella ostamaan koruja, kun tahtoo olla asustevalikoima niin kovin suppea.. :(

    VastaaPoista
  2. Voikun on kivan pirteä blogi, kuvat on tosi hyviä ja on kyllä hirmunätti kirjoittaja!

    janinahakala.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva blogi! :)

    wanenblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. oi vitsi, noi Victoria's secretin tuoksut on kyllä parhautta! Niitä saa muuten tilattua Suomeen Nordic feel:iltä, ihan näin vinkkinä (itsekin täysin addiktoitunut noihin :D ) sulla on muuten tosi kiva tyyli!

    http://risukasaprinsessat.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Itsekin tykkään hirmuisesti noista VS:n tuoksuista ja omistankin juuri nuo kaksi oikeanpuoleista jotka sulla on tuossa kuvassa :) Mitä muuten tykkäät tosta rasvasta? Onko se oikeasti kosteuttavaa, vai onko vaan hyväntuoksuista? :D

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tuo rasva on aivan unelma! Kosteuttaa tosi hyvin ja tekee ihosta silkinpehmeen, ja onhan se tietty hyväntuoksuistakin :-)

      Poista